Element Cserepeslemez

element-cserepeslemez
Festékréteg Lemezvastagság
25 um 0,5 mm

 

Element Cserepeslemez képgaléria

Metszeti rajz

cserepeslemez-metszet-uj

Cserepeslemez árak megtekintése >>

 

Műszaki jellemzők

Element Cserepeslemez
Anyagvastagság 0,5 mm
Hasznos szélesség 1110 mm
Súly 4,40 kg/m2
Lépéshossz 350 mm
Maximális hossz 6000 mm
Profilmagasság 24 mm

 

KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
A kiszállításhoz a műszaki tartalom egyeztetése szükséges. 

Cserepeslemez színskála megtekintése >>

Az Element cserepeslemez saját gyártású termékünk, amely I. osztályú alapanyagból készül. Az Element cserepeslemezek rendkívüli strapabíróságuknak és időtállóságuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak családi házak, ipari épületek, gazdasági épületek és egyéb középületek tetőfedéséhez.

A cserepeslemez gyártása telephelyünkön történik.

Egyedi megrendelés (pl: méret, szín) esetén a gyártási idő a megrendeléstől számított 10 munkanap. Színválasztékunk a szinte teljes RAL színskálát lefedi!

 


 

Bevonati rendszer

Matt poliészter

A matt poliészter nagyon jó ellenáll az időjárási hatásoknak és a korróziónak. A matt felület adja a bevonat fő jellemzőjét. A matt poliészter az Ön választása, ha költséghatékony megoldást kíván a tetőprojektjeihez. A matt poliészter bevonatos termékekre 15 év garanciát vállalunk.

Poliészter

A poliészter egy standard felületkezelés az acél tetőfedő termékek piacán. Az időjárási viszonyoknak megfelelően ellenáll. A poliészter bevonatos termékek akkor jó választás, ha elérhető áron keres megfelelő tetőfedő megoldást. A poliészter bevonatos termékekre 15 év garanciát vállalunk.