Bevonati rendszer

bevonati-rendszerAz alapanyagként használt acéllemez tüzihorganyzott. A tökéletes védelem érdekében a cserepeslemezek többrétegű bevonati rendszerrel vannak ellátva. A bevonati rendszernek köszönhetően a cserepeslemez kopásálló, színtartó, ellenáll az UV-sugárzásnak, nem rozsdásodik. A sima felület miatt a tetőn lerakódó szennyeződéseket az eső könnyedén lemossa, így nem igényel különösebb karbantartást.

1. réteg: acél

2. réteg: horganyréteg

3. réteg: passziváló réteg

4. réteg: primer alapozó

5. réteg: hátoldalon lakkréteg, színoldalon poliészter bevonat

6. réteg: védőfólia

 

Cserepeslemez bevonati rétegei

Pural™
A Pural egy poliuretán alapú bevonat, mely csodákat művel a tetőburkolaton. A Pural erősen UV- és korrózióálló, valamint karcmentes. A Pural-bevonatú termékeket akkor ajánljuk, amikor az acél tetőfedés kínálta lehetőségek közül a tetőjére a legmegbízhatóbb védelmet keres. A Pural-bevonatú termékek beszerzési ára könnyen kompenzálható az alacsony fenntartási költségekkel, a kiemelkedő tartósságnak és könnyű karbantarthatóságnak köszönhetően.

Pural matt™
A Pural matt a Pural fénytelen és speciálisan struktúrált változata. A kiemelkedő tartósság mellett méltóságos és stílusos matt megjelenést kölcsönöz az újonnan épített és a felújítandó épületeknek egyaránt. A Pural matt bevonatos termékek megállják a helyüket a városi és ipari környezetben egyaránt.

Purex ™
A Purex egy enyhén érdesített bevonat, egy elegáns matt felülettel. Külső tetőburkolatokhoz tervezték a modern trendnek megfelelően. A Purex bevonatos termék akkor jó választás, ha egy terméken belül meg kívánja találni a modern külsőt, a tartósságot, és a kedvező ár-érték arányt.

Matt poliészter
A matt poliészter nagyon jó ellenáll az időjárási hatásoknak és a korróziónak. A matt felület adja a bevonat fő jellemzőjét. A matt poliészter az Ön választása, ha költséghatékony megoldást kíván a tetőprojektjeihez.

Poliészter
A poliészter egy standard felületkezelés az acél tetőfedő termékek piacán. Az időjárási viszonyoknak megfelelően ellenáll. A poliészter bevonatos termékek akkor jó választás, ha elérhető áron keres megfelelő tetőfedő megoldást.